ЗА НАС

Фирма “Монита” е създадена през 1999 г. Специализирана е в производството и дистрибуцията на млени меса и месни полуфабрикати.

 

През 2004година изградихме новата си производствена база със съпътстващите я хладилни помещения в град Димитровград, кв.Черноконево със площ 1500 кв.м. През 2014 година с новото разширение на хладилните камери достигнахме обща застроена площ от 2000 кв.м.

 

Капацитетът ни в момента при едносменен резим на работа е 11 тона,като това включва месни заготовки от раздробени и нераздробени меса. Производствения процес се осъществява с машини и съоръжения на водещите европейски производители в бранша като Seydelmann,Vemag,Schröder,Waldyssa.

 

Специализираните обучения на нашите служители в страната и чужбина са част от политиката на фирмата. С това ние целим запознаването им с най-новите тенденции в европейските практики.

 

От 2012 насам фирма “Монита” реализира два успешни проекта.На 12.12.2012 отвори врати първият магазин “Монита” в град Раднево. Вторият проект е създаването на фирмен склад в град Бургас през 2011 г. Чрез него ние даваме възможност на нашите клиенти да опитат нещо ново или просто да се насладят на нещо вече любимо. Транспорта извършваме ние със собствени хладилни коли, с което гарантираме бързина и сигурност при доставките.

 

Ние в “Монита” създаваме и утвърждаваме нашите традиции в продължение на 15 години. За постигането на висококачествената гама от продукти успяваме благодарение и на богатия си вече опит, професионализъм и голямото ни старание. Грижейки се за нашите клиенти ние предлагаме продуктите си подходящо опаковани в удобни картонени опаковки,както и в по-малки разфасовки. Чрез специално селектирани суровини от които произвеждаме нашите продукти, Вие получавате специален вкус и аромат. Нашето мото “Качество по-високо от цената”,както и професионалното отношение към работата на екипа работещ в “Монита” е ключът към нашия успех. Ние знаем, че ежедневната ни грижа за продуктите и осигуряването на стриктен изходящ контрол са от първостепенно значение за Вас нашите клиенти.

МЕЖДУНАРОДЕН СТАНДАРТ - ISO 22000

През 2006 г. успешно покрихме изискванията на ISO 22000 /международен стандарт за безопасност на храните/ по цялата хранителна верига. Използваните суровини са от регламентирани доставчици, специално селектирани, спазвайки всички изисквания за хигиена и безопасност на продукцията.

СОБСТВЕНА ДИСТРИБУТОРСКА МРЕЖА

Разполагаме с външна дистрибуторска мрежа, като транспорта на готовата продукция се извършва със собствени хладилни коли, с което гарантираме бързина и сигурност при доставките.

ФИРМЕН МАГАЗИН “МОНИТА” В РАДНЕВО

 

Собственият магазин на Монита в Раднево показва фирмената концепиция и визия и за начина по-който нашите продукти трябват да бъдат предлагани.

Богатия асортимент, конкуретните цени, безупречното обслужване са само част от предимствата, които клиентите ни посочват след посещение в магазина.